2018. október 2., kedd

Villanytűzhely hibák

Villanytűzhely hibák

Beállított : érték esetén nincs szükség sóra. Ebben segít a Vízszolgáltató. A beállítási értéknek. A mosogatógép dokumentációját egy biztonságos helyen kell. Ha nincs felsze-.


Villanytűzhely hibák

Folyik a mosogatógépből a víz. A szűrő nincs jól rögzítve, rögzítsük. Az elvezető cső nincs megfelelően rögzítve, . Leggyakoribb hibák mosógép , mosogatógép , szárítógép esetén.


Ellenőrizze a bevezető csövet, hogy . Mindennapi használat esetén. Tartsa be a mosogatószerek és öblítőszerek. A víz - és energiafogyasztás ábrázolása.


Villanytűzhely hibák

Mosogatógéppel nem mosogatható eszközök. Utána mosogat, öblít majd szárít. A kijelzőn az áztatás és a mosogatás ledek folyamatosan villognak. Kinyitottam és áll benne a víz.


Szűrőben nincs semmi. Nincs több folt vagy vízpötty. A foltok és vízpöttyök állandó problémává válhatnak a Finish mosogatógép só használata nélkül.


Ez a jelenség akkor fordulhat elő, . Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen irányba induljak el ( nincs bizalmam a szerelőkkel.). Elindul, a vizet kinyomja majd próbálkozik még . Indítsa újra a készüléket. Ekkor szoktam javasolni a mosogatógép tisztító használatát. A keringető szivattyú ezen a szűrőn keresztül egy mosogatás alatt többször átnyomja a koszos vizet.


Ez az alkatrész pedig a mosogatógép. Ennek következtében a mosogatógép vizet von be, és nem üríti ki. Először az összes vizet a mosogatógép működő részéből ürítik. Akkor a szivattyú. De a mosogatógép.


Szivattyúnak semmi köze hozzá, az a mosóvizet nyomja ki! Tehát ha nem forróak az edények, vagy nincs meleg gőz,. A frissvíz -csatlakozással szemben támasztott követelmények. Nyissa ki az elzárócsapot. Eltömődött a szennyfogó.


Addig ne használja a mosogatógépet , amíg minden borító rész nincs helyesen a helyén. Bosch mosogatógép hibakódok. E12: Vízkőfelhalmozódás a fűtőrendszerben E14: Hiba a feltöltő rendszerben vagy a vízbemenetnél.


Hiányzó víz – felgyulla ha nincs víz a mosogatógépben. Nyomás nincs , mitől is lenne, 2-l víz van . A vízcső megtörhet annyira hogy nem megy át rajta víz ? Csavarja le az vízbevezető csövet a fali csapról és kapcsolja ki a készüléket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.