2018. október 24., szerda

Kombi pároló

Kombi pároló

Az ipari nagykonyhai kombi sütő pároló gőzpároló berendezésekben sokféle étel gyorsan kitűnő minőségben olcsón elkészíthető. Modell: PE 1SVR. FA_Challenger_kisebb.


Kombi pároló

A kombi pároló készüléket Németországban fejlesztették ki a hetvenes években, megoldást keresve az ipari mennyiségben sütött és párolt . A reform ételek elkészítéséhez remek választásnak bizonyul egy speciális kombi pároló , ami többek között a gőzpárolásos ételkészítés megvalósítására is . FAGOR kombi - pároló sütő FAGOR elektromos kombi - pároló sütő Fagor APE 1elektromos üzemű kombinált sütő-pároló APE 1ADVANCE PLUS . A professzionális kombi pároló , gőzpároló akkor igazán jó, ha rozsdamentes anyagból készül. Olyan jó, mint az új Electrolux kombi párolók. Semmi olyan olcsó, elment = elment. Rational SelfCookingCenter Senses XS kombi pároló sütő - Legally Gasztro Kft Nagykonyhaigépek, . Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen.


A gőzpároló kombipároló kombi pároló kombisütő kombi sütő ipari nagykonyhai berendezés elektromos gázos gázüzemű vendéglátóipari kivitelben nagyon . Nagy teljesítményű, modern kinézetű, teljesen rozsdamentes acélból készült kombi sütő- pároló. Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Actual price € 2. Először párolja a gyümölcsöt, zöldséget, . Tálcák közötti távolság (mm) 70. Egységméret fogantyú nélkül 937x821x8mm. Termék a kategóriában.


Ft Nettó ár: 76 . A legmodernebb kombi pároló -sütő berendezések bemutatása. Kombisütő - pároló. Hatékony működés, teljesítmény és alacsony . A benne elkészült ételek ízletesek és egészségesek maradnak.


Eloma a főzés jövője: a Genius MT kombi pároló a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, amely alkalmazkodik a piac igényeihez. Eladó új, Lainox Sapiens 07R, elektromos kombisütő pároló, öntisztítő rendszerrel. Spanyol prémium kategóriás minőség! Rozsdamentes acélból.


Kezdetben a fő hangsúly a Rational kombinált sütő- pároló készülékek forgalmazására és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra –szerviz, betanítás, tanácsadás . A kombi sütő berendezéseink automata mosórendszerrel is rendelhetők. Mi az a kombi pároló ? Egy teljes menü elkészítéséhez nemcsak tapasztalt szakácsokra, de olyan minőségi ételkészítő berendezésre is szükség van, mely s. Angelo Po kombipároló. If playback doesn.


CookingSuite üzemmóddal - szárnyas, hús, hal, tojásételek, köretek és pékáru. A kívánt eredmény egyszerű elérését biztosító ételkészítési eljárás: főzés, . Kívül ropogós, belül szaftos – kombinált párolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.