2018. október 1., hétfő

Electrolux mosógép hibakódok

EF0” vagy „EFo” vagy „EF3” hibakód vagy villanás látható a mosógép kijelzőjén, illetve sípolás hallható. Arra a problémára utal, hogy nem veszi a vizet, és nem veszi fel elég . Előfordulás: elöltöltős mosógép (beépített és szabadon álló) . Piros LED adja a tízeseket, a zöld az egyesek számát, ha nincs kijelzője a . Electrolux mosógép hibakódok listája: válassza ki a hibakódot a listából! Milyen hibákat lehet önállóan rögzíteni, és melyik a legjobb a szakértők . Biztonsági információk.


Electrolux mosógép hibakódok

Itt megtekinthető! Hogy lehet a hibakódot törölni, hogy sikerüljön elindítani a mosógépet ? Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A szivattyú hibás működésének diagnosztikája.


Ha az ok eltömődött,. Probléma: Ehibakód jelenik meg, vagy villanás látható a mosógép kijelzőjén. Azt jelzi, hogy a programválasztót helytelen módon állították . Sok esetben nem ad a gép hibajelzést, csak egyszerűen nem . De kedves Olyan gyorsan, mint egy vaku míg aeg mosógép hibakódok e20. Szokásos mosást raktam be az alig két hónapos Elextrolux gépembe és félidőnél elkezdett sípolni és EF0 . A környezetkímélő automata mosógép. Indesit mosógép hibakódok összegyűjtött.


Electrolux mosógép hibakódok

A hibakódok a felhasználónak és a szerviznek is segítséget. ARISTON mosógép javítás INDESIT Mosógépszerelés. Villog az ajtónyitás-öblités-dsp gomb, a mosógép nem indul. I30- as hibakód jött elő AEG mosogatógép esetén. Van egy Elektrolux XXL gépem . Alábbiakban igyekeztünk mindazokat a hibakódokat összegyűjteni, melyek a háztartási gépek, mosógép , szárítógép, mosogatógép tekintetében szóba jöhetnek . A mosógép azonosító jele.


Számtalan oka lehet: mosógép túlterhelése, nem megfelelő mosószerek használata vagy egyéb. A kivillanó fények valamilyen hibakódot jeleznek. Ha berendezése bekapcsol ugyan, de nem indítja el a programot, derítse ki, hogy az alábbiak valamelyike megoldja-e a problémát. Annak ellenőrzése, hogy . E60-as hibaüzenet benne van a . Látogassa meg a . Szeretnék érdeklődni, hogy elől töltős mosógépen ahogy az ajtót. Szinte minden modern gépet diagnosztikai rendszerekkel látnak el, amelyek hibákat és meghibásodásokat mutatnak az egységben.


A Bosch mosógép. RIASZTÁSOK Riasztás kijelzések a felhasználónak Hibakódok kiolvasása. Rendben van a mosógép hidraulikus köre (szivárgás)? Martin- Electrolux.


Használati útmutató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.