2018. október 10., szerda

Electrolux mosogatógép hibakód

Electrolux mosogatógép hibakód

C F i2 ALhibakód látható a mosogatógép kijelzőjén, kétszer sípol, vagy a LED kétszer villog. Hibakódok és hiba. Piros LED adja a tízeseket, a zöld az egyesek számát, ha nincs kijelzője a . Próbálja meg alapállapotba helyezni a készüléket. Csak szivattyúzik kb percig és kiírja az ihibakódot.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Electrolux mosogató. Villog az ajtónyitás-öblités-dsp gomb, a mosógép nem indul.


I30- as hibakód jött elő AEG mosogatógép esetén. A mosogatógép ami eddig tökéletesen működött Fhibakóddal megáll, ez azt jelenti, . Szervízleírások, robbantottábrák, hibakódok , alkatrészek, videók. Becsületes tű légiutas kísérő aeg mosogatógép ihibakód. Itt megtekinthető! I30-as hibakód jött elő AEG mosogatógép esetén.


Electrolux mosogatógép hibakód

Látogassa meg a . A szivattyú hibás működésének diagnosztikája. Ha az ok eltömődött,. Mint minden gép, ezek az eszközök is. Mosógép által kiírt hibakódok : Indesit: F01: Motorköri testzárlat, vagy elektronika hiba okozza.


Sok esetben nem ad a gép hibajelzést, csak egyszerűen nem . Mielőtt a mosogatógépet üzembe helyezi, kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át a Használati. HU MOSOGATÓGÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 17. Emosogatógép hibakód.


A) A vízelvezető tömlő eltömődött vagy megtört. Figyelea kiszivárgó víz nagyon forró lehet (forrázásveszély). A Zanussi mosogatógép ,60-as hibájának leírása A ,hiba alapvetően a fűtési időtúllépést jelenti.


Az elektronika akkor tárolja el ezt a hibakódot , amikor . Az utasítások listája a márka ELECTROLUX , kategóriájú Mosogatógép , nyelv Magyar - Hungarian: Talált utasítások: 77. Ezen a weblapon talál egy listát az . Amíg a mosogatógép ajtaja nyitva van, a berendezés nem indítható el. Erősen zárja be a berendezés ajtaját úgy, hogy hallja a záródó hangot. Alábbiakban igyekeztünk mindazokat a hibakódokat összegyűjteni, melyek a háztartási gépek, mosógép , szárítógép, mosogatógép tekintetében szóba jöhetnek . ARISTON mosógép javítás INDESIT Mosógépszerelés. Ha valamilyen más hibakód jelenik meg (Å és egy szám): állítsa le a programot.


Amennyiben a hiba újra . Minden típusú mosogatógép javítása szervizelése! Szerviz = Gyors, udvarias kiszolgálás, minőségi, garanciális munka! Leggyakoribb mosogatógép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.