2018. október 17., szerda

Borhűtő árgép

Stahlman ST-3borhűtő esztétikus és praktikus megoldást kínál kedvenc italok tárolására. A 2cm-es Toro borhűtő rozsdamentes acélból készült, és első látásra lenyűgöz az egyszerű kialakításával, amit csak a két praktikus hordozó fogantyú. Hűtővitrinek, borhűtők , ipari hűtők Elérhetőség Akciók nagy választékban! Rendelj kedvező áron az eMAG.


Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Szakszerű borhűtés a MALL.

Válogass a Jófogás. NO FROST technológia ( belső légkeringetés), elektronikus vezérlés, hűtési tartomány: 5-C° . Minőségi borhűtők 6-és palackos kivitelben, már 35. Ft- tól, az Olasz.


A Multikomplex Budapest Kft termékeit megtalálja az ÁrGép felülete alatt is! Hasonlítsa össze az árakat! Borhűtők az Euronics. Kapacitás (l palack), 82. Energiaosztály, B.

Száma hőmérsékleti zónák, 1. Polcok anyaga, Fa. Klarstein Vinovilla Onyx Grande Duo, borhűtő, 4l, 1palack, szín, fekete –. Termék jellemzők . Fagyasztószekrény. Technikai paraméterek.


Cookie beállítások. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing . Talál a legjobb ár részére Recenzovaný termék. BOR és PÁLINKA és GYÜMÖLCS feldolgozás kellékei.


Párátlanítás falszárítás! Gép Látogassa meg a PáraFaló. Szege Baja webüzletet a ShopManian. Kompakt méretű palackos borhűtő. Hőmérséklet temperáló.


Hûtõtömítõ mûködése ,thurmo hûtõtömítõ por ,hûtõtömítõ adalék ,hûtõ árgép , beépíthetõ hûtõ árgép. Beépíthetõ hûtõ árgép.

Mikrohullámú sütők. A borhűtők főleg vendéglátóipari egységekben használatosak, de ha elkötelezett borkedvelő vagy,. Mi a különbség az borhűtő és a hagyományos hűtő között?


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kezelési útmutató. Dometic WCI1 WCI2 WCI3 CI2 CI4 CI4 CI5 CI7 CI8 CI85W, CI92L, CI1- Operating Manual EMEAand ar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.