2018. július 5., csütörtök

Hűtő termosztát kapcsolási rajz

A rajz, az eredeti kapcsolásirajz , a módosított résszel kiegészítve. A szürke rész tartalmazza az újonnan beépített részeket. Talán kissé szokatlan a kivitelezés, . Ugrás a(z) Hûtõ termosztát kapcsolási rajz részhez —. Bekötési rajz Ktermosztát színes huzalok.

Univerzális hűtőgép és fagyasztó termosztátok – Háztartási. Hőmérséklet maximuOff -23. Indesit ompany, Service epartment z elektronikus termosztát kapcsolási rajza. Elektronikus, statikus kombinált hűtő : elektromos és elektronikus hibaelhárítás. A termosztát bekötési rajza (videó).


Szükség esetén az R1hűtőközeg szállítása a Közép-, Volga-, Dél-,. Mechanikus termosztát kapcsolási rajza.

Bizonyára idegesítő, ha a régen bevált hűtőgépünk felmondja a szolgálatot. Egyik gyakori hiba a hűtőszekrényeknél, hogy megadja magát a termosztát. Régi 120l-es lehel hűtő bekötési rajza érdekelne. Ha túlhűt, nézd meg, hogy kikapcsol-e időnként a kompri, ha nem, termosztát hiba.


Nem is kellene service manual, csak egy kapcsolási rajz meg valami infó, hogyan férek hozzá a motor . Sokakat megtéveszt, sokaknak jön az a defekt hogy zúg a hűtőgép. Meg is csináltam, netes kapcsolási rajz alapján bekötöttem és működik is . Sokat kerestem a neten, nem találtam. Hátha valakinek jól jön. Avagy legyen valami értelme is a blogomnak. Szóval a hűtő pontos típusát . Lehel hűtőszekrény hőfokszabályzó termosztát.


Egy nyomorult rajzot sem találtam a neten. Ezért teszem közzé a bekötési rajzot. A készülék nedves abszorpciós hűtőrendszerrel működő 2 3 és literes álló.


Egy termosztát segítségével szerettem volna megvalósítani a hõmérséklet tartását.

A fent szereplõ kapcsolási rajz alapján csatlakoztassuk össze a hûtõnket a . Digitális termosztátok , egyéb vezérlések. Menüből lehet beállítani mindegyik szenzornál, hogy fűtés vagy hűtés. A kapcsolási rajz lentebb megtalálható. A helyiség termosztát család széles funkcióválasztékkal.


Kapcsolási rajz csöves rendszerhez, 0-V szelepekkel, háromfokozatú. Elektromos vezérlődoboz és belső kapcsolási rajz. Légkondicionáló HVAC párologtató hűtő Hűtés Hőszivattyú, légkondicionáló, . Például a hűtőszekrényhez tartozó termosztát cseréje nem olyan nehéz.


LSA Levegő-víz folyadékhűtő , hűtő , hűtő -hőszivattyús kivitelben. Vezérlő termosztát (Fűtés üzemmód). Hűtőkör kapcsolási rajza. Amikor hűtő módban üzemel a készülék („Cool” felirat lámpája gyullad ki), a kimenet akkor kapcsol be, ha a. A tervezési fűtő- és hűtőképesség meghatározása.


Hűtés üzemmódban a termosztát pontosan ellentétesen kapcsol. Termosztát vezérlés beállítások. Mc2kapcsolási rajz szolgál.


A gyárilag beállított ±°C-os kapcsolási érzékenység megváltoztatását lásd a 3. Programozható hőfok szabályzó termosztát , digitális kijelzővel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.