2018. július 3., kedd

Egyedi textil nyomtatás

Egyedi textil nyomtatás

Bővebben a Termékről . Digitális textilnyomtatás. Textilnyomtatás Természetes. Ezzel az egyedülálló technológiával a lehető legkisebb környezeti hatás mellett . A digitális nyomtatás lényege, hogy lehetőséget ad az egyedi nyomatok valósághű legyártására hosszadalmas gyártási folyamat és színekkel kapcsolatos . Teljesen egyedi mintát is tervezünk számodra. Profi digitális szublimációs textilnyomtatás ! Fürdőruha, sportruha, táncruha, jelmez, csapatruha, egyedi terv alapján.


Egyedi textil nyomtatás

A textilnyomtatás az egyik leggazdaságosabb és legtartósabb textil nyomtatási módszer. Akár Uv-reagens . Mi pedig korszerű gépekkel és környezetkímélő . Szublimációs textil nyomtatás. A már általunk kipróbált textileket lent találhatod. Készíts egyedi reklám tárgyakat, zászlót, textil display-t, sky dancer-t, stb. Sok éves tapasztalattal . A Szakatex vállalja ( főként) elasztikus poliészter méterárú anyagok szublimációs textilnyomtatását . Konkrét textilnyomtatás árakért kérjen árajánlatot, és amilyen gyorsan tudunk, felvesszük Önnel a kapcsolat.


Az emberek többségének nem mindegy, hogy a használt és gyártott termékek mennyire egyediek. Az olyan anyagok, amiket minták tarkítanak, . A nyomtatás után, a papírról a minta szublimálás (hőkezelés) útján kerül. MINDEN AZ EGYEDI PÓLÓ NYOMTATÁSRÓL. Minőségét tekintve szép és . A textil nyomtatás ereje éppen a meglepetésében rejlik.


Egyedi textil nyomtatás

Egy egyedileg , az ön cégének készített póló, egy hatalmas textilfal, vagy akár strandzászlók, zászlók, . Pólónyomtatás kompromisszumok nélkül. Brother GT-direkt textilnyomtató , egyedi pólónyomtatás. Direkt póló nyomtatás amerikai technológiával . Végre már Pécsen is egy olyan nyomtatási eljárás, amely teljesen környezet és bőrbarát! Miért minket válassz?


A speciális vízbázisú festéket digitális tintasugaras nyomtatóval transzfer papírra vagy közvetlen a textíliára nyomtatjuk. Ez a festék hőkezelés . Zászló nyomtatás. A zászlók szabás, varrás . Transzferpapírok. A pólónyomtatás, dekorálás kategóriában található termékeink szinte az összes . Póló nyomtatás és textil nyomtatás megoldások, lehetőségek.


Kínálj egyedi szolgáltatást, hogy ügyfeleid megkapják azokat az egyedi termékeket, amelyeket igazán akarnak. Roland BT-1 textiltáska nyomtatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.