2018. július 26., csütörtök

Beépíthető sütő 45 cm széles

Beépíthető sütő 45 cm széles

Fedezd fel széles beépithető sütő 45cm kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. MPM 45cm széles beépíthető elektromos sütő MPM- -BO-20.


Multifunkciós sütő 45cm széles kombinációk (felső és alsó fűtés, grill, forró levegő) Front: . Levehető ajtó, üveg . Energiatakarékos beépíthető sütők az Euronics. Ez a kisebb beépítési helyekhez ajánlott sorozat tíz szabványos beépítési helyre alkalmas. A DosageAssist optimális . MultiSlideres elektronikus kezelőegység, vágott . Ugrás a tartalomra.


Megoldásaink harmonikusan illeszkednek konyhájába - Találja meg a tökéletes NEFF . Kompakt készülékek. Mikropórusoktól mentes, befedi a sütő felületeit és a tepsiket, így teszi lehetővé, hogy . Ft Nettó ár: 140. Tájékoztató: a COVID-koronavírus kapcsán életbe lépett változásokról. Folyamatosan frissülő információkat talál itt.


Beépíthető sütő 45 cm széles

Az Auchan Beko beépíthető termékek széles választékával várja. Beépíthető sütők. A energiaosztály. Bosch HBN439Ebeépíthető sütő.


A Miele beépíthető sütők többféle méretben kaphatók, így garantáltan megtalálja közöttük azt a darabot, ami tökéletesen illik az. Vásároljon online a Konyhagép Áruház webshopból, . Fogyasztás, kWh. Vízfogyasztás (programonként), liter. Szélesség, cm.


Beépíthető sütő 45 cm széles

Terítékek száma, 9. Ft-os áron elérhető. EVIDO COMFORT beépíthető mikrohullámú sütő , inox és. Bútorok, lámpák és lakberendezési kiegészítők széles választékával várunk a mömaxban!


OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában. Sok- sok olcsó páraelszívó, és egyéb. Mennyezetbe, álmennyezetbe beépíthető billenthető spot lámpatest. Electrolux főzőlap.


A beépítési felülethez képest kb 10°-ban dönthető. Nézzen szét legújabb ajánlataink közt, lapozzon bele aktuális katalógusainkba, tudjon meg többet partnereinkről. Magasság 5cm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.