2018. július 23., hétfő

Beépíthető mosószárítógép

Találatok száma: 33. LCD kijelző, A a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online . A csendes működésű beépíthető mosó-szárító gép kíméletesen gondoskodik minden ruhadarabról. A DualSense technológia a hőmérsékletet és a dob . AKCIÓ × héten vásárolva egyedi ár, országos kiszállítás × parafalo. Rendelj az eMAG webáruházból!


Mosó és szárítógépek széles választéka, kedvező áron! Ezt a mosó - szárítógépet elsősorban azoknak ajánlom, akik nem akarják, hogy szem előtt legyen a gép. Egy beépíthető készülékről van szó, ami tökéletesen . Láthatatlan gépek a mosásban.


Egyre nagyobb divat beépíteni a mosógépet a . Beépíthető mosógép, szárítógép, sőt mosó - szárítógép. Kiemelt jellemzők. Cikkszám, L8WBE68SI. Teljes név, Aeg L8WBE68SI beépíthető.


Beépíthető mosószárítógép

Típus, Mosó-szárítógépek. Elöltöltős mosó - szárítógép , B energiaosztály, Centrifuga hatékonyság max. Bosch BEÉPÍTHETŐ Mosó-szárítógép leírása: Beépített mosógép AutoDry funkcióval: megbízhatóan mossa ki és finoman szárítja meg . Biztonságos vásárlás. Mivel a Bosch mosógépei és szárítógépei egy alkalmazásban kombinálják a mosást és a szárítást, az elsődleges választást jelentik azoknak, akiknek nagyok az . Tekintsd meg a termék információit. A SZÖVETSZÁLAK MAGAS FOKÚ V. Exkluzív mosó–szárítógépek széles választékban, kedvező áron.


Ft-tól Mosó- szárítógépek kategóriánkban! Sok-sok olcsó mosógép, és egyéb háztartási gépek, . Electrolux EW7W368SI beépíthető mosó-szárítógép. Ft csereengedmény! Kívánságlistára teszem. AEG L8WBE68SI Mosó - szárítógép - OUTLET.


Beépíthető mosószárítógép

There are no products to list in this category. Kapacitás (szárítás, kg) 5. Jelenleg nincsenek termékek ebben a kategóriában. A energiaosztály. Mosási kapacitás kg.


Szárítási kapacitás kg. Inverter motor, Igen. Funkció, Mosó - szárítógép. Dob Kivitele, Textílkímélő Dob.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.