2018. július 6., péntek

Beépített borhűtő

Kerámiák: Elsősorban Kovács Margit, . A régiség felvásárlás , régiségekről való tanulás folyamata sosem érhet véget,. Hollóházi hamutartó. Mérete: 17cm x 9cm.


Eredeti herendi porcelán dísztárgy képen látható jelzésekkel, karcmentes hibátlan állapotban magassága cm.

Régi porcelán felvásárlás Miskolcon. Nem tud mit kezdeni megmaradt, . Vásárolunk minőségi Olasz, Német, Francia, Angol porcelánokat. Fisher kerámika gyűjtemények gyarapításához kiemelt áron vásárolunk! A magyar nemzet örökség kezelés ékszerházban folyamatos a régiség, az antik dísztárgyak és a hagyaték felvásárlás ! Zsolnay vagy herendi porcelán , festmény.


Felvásárolunk antik étkészleteket, porcelánokat: pl. Fazon arany, törtarany felvásárlás.

Porcelán felvásárlás és eladás Miskolcon. Az arany felvásárlás diszkrét banki körülmények között zajlik. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Aranyat felvásárolunk . A régiségek felvásárlása minden nap folyamatosan történik, helyszíni értékbecsléssel és hagyatékok felvásárlásával is.


Ezüst felvásárlási ár: 1- 2. Eladó porcelánok , porcelán tárgyak hatalmas választéka. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Minden európai porcelánt vásárolunk. Elsősorban herendi porcelánok felvásárlásával és eladásával foglalkozunk de . Herenden, a porcelánmanufaktúrával. Szakértői antik régiség felvásárlás és ingyenes értékbecslés.


Régi és antik, órák, érmék festmények, kitüntetések, porcelánok, bútorok, hangszerek, ékeszerek. Mi már régóta vártuk! Aki kicsit is érdeklődik a mesés porcelánok történelme, készítése iránt mindenképpen látogassa meg a . Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Részletes keresés.

Magyar, angol, német, francia porcelánok , fajanszok felvásárlása. Hagyatékkezelés teljes ház . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A felvásárlás , ha el- vagy beadni szeretné régiségeit, nincs más dolga mint. Vállaljuk ingyen kiszállással, akár teljes hagyaték felvásárlását is!


ANTIK FESTMÉNYT ANTIK SZŐNYEGET ANTIK PORCELÁNT EZÜSTÖKET. Régiség hagyaték felvásárlás. A padláson csak porosodik? Bízza a BÁV szakértőire!


Régóta szeretne túladni megörökölt régiségein, de nem . Foglalkozunk porcelán dísztárgyak , szobrok felvásárlásával is ! Zsolnai heuzén, meicheni, herendi , porcelánok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.