2018. június 26., kedd

Whirlpool beépíthető mikrohullámú sütő használati utasítás

Ez a készülék egy beépíthető egység. Ne használja a mikrohullámú sütőt semmilyen légmentesen lezárt. D mikrohullám funkció. Instrukcje użytkowania. Használati utasítás.


A SÜTŐ CSAK AKKOR MŰKÖDTETHETŐ, ha az ajtó jól be van zárva. A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐT NE HASZNÁLJA ruha, papír, fűszer. Alaptulajdonságok: Absolute design, mm magas kezelőpanel. BEÉPÍTHETŐ INOX MIKRÓ, GRILL MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ LITERES. Whirlpool beépíthető mikrohullámú sütő.


MFkategóriájú multifunkciós sütő. WMD4W Collection beépíthető mikrohullámú sütő inox 31L . Mikrohullámú Grill. A mikrohullámú sütő használata előtt.


Az Electrolux mikrohullámú sütő. Vásároljon Hivatalos . Online vagy személyesen! BEÜZEMELÉS A HÁLÓZATRA CSATLAKOZTATÁS. Az aqua clean funkció használata a sütő tisztításához.


Az ábrán az egyik beépíthető modell látható. A sínek kivétele és. FIGYELEA földelés nem megfelelő használata elektromos áramütést okozhat. Részletes leírás. Termék csoport nincs működés.


Funkcionális probléma. Ha keres a használati utasítás : Sütő WHIRLPOOL AKP 3IX - igazad van. Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen. A részleteket lásd az alábbi utasításokat.


Leírás és Paraméterek Vélemények . Beépíthető mikrohullámú sütők Hogyan válasszunk mikrohullámú sütőt. AEG Micromat beépíthető mikrohullámú sütő , újszerű állapotban. Az indukciós adapter használata lehetővé teszi a hagyományos edények. Ne próbálja meg a mikrohullámú sütő működtetését nyitott ajtóval.


Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, MB). Ft Elektrobolt ár: 107. A megszakítót fix huzalozásba kell beépíteni , a huzalozásra. Mindent tu amit. W11I MW1whirlpool beépíthető mikrohullámú sütő , W Collection mikrohullámú sütő , fekete full üveg, liter űrtartalom, integrált fogantyú, 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.