2018. április 27., péntek

Asztali jéggép

Azonnal elvihető. Váltson asztali nézetre. Számos esetben a nem megfelelően kiválasztott jéggép nagy fejfájást okoz a használójának, így összeszedtük a legalapvetőbb tényezőket, . Az ipari nagykonyhai jéggépek étjég minőségű jeget készítenek vendéglátóipari felhasználásra.


Több típusuk képes jégdara és jégszilánk előállítására is.

Kiárusítás: :59:54. Hasztali jéggép. Magasság: 4mm. Elektromos teljesítmény: 0. Feszültség: 2V. Csak külső hűtőkondenzátorral ! Kedvező energiafelhasználású.

Jéggépek 29kg SL 60. Olcsó új eladó és használt Használt jéggép. Iberna ipari jéggép jégkockagép, saválló, eladó. Asztali étjéggép jéggép kg-os AZONNAL raktárról ! M-ICE étjég-készítő gép.


Műanyag külső és belső burkolat. Félprofesszionális asztali készülék. Szórófejjel, kúp alakú jeget . Tisztelettel : Simonné. Ilona, Budapest, Xix. Hosszúság: 3mm.


Hasztali jéggép. Szélesség: 4mm. Rozsdamentes acél külső, scotch brite felületkezeléssel, léghűtéssel. A termék állítható méretű jégkockákat készít, melyek hasznosak lehetek egy party .

Hibajelenség: A kompresszor működik, de nem hűt. A jéggép általános hibáinak karbantartási módszere. A hibás működés oka: a hűtőközeg-szivárgás vagy . Availability: To order (weeks).


Warranty: year warranty. Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. A Klarstein Taste Volcano az 1-ben asztali grillezővel - tatárkalap és raclette grillező . A Gastro-Tát Kft.


Látogasson el hozzánk Ön is, és nézze meg a saját szemével jégkása gépeinket, asztali cukrász berendezéseinket, nem utolsósorban nagy teljesítménnyel . Mélység (mm): 700. Ha jéggép re van szükségünk akkor használjunk a kívánalmaknak megfelelőt, éppen ezért ajánljuk az icematic vízhűtéses jéggépét. Vízfűrdős melegentartó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.