2018. március 29., csütörtök

Fiat punto 2 biztosítéktábla leírás

Fiat punto 2 biztosítéktábla leírás

Motortéri biztosítéktábla. Segítséget szeretnék kérni. Fényezni kell de nincs benne színkód matrica. Ha valakinek van . HUF Kedvezményes ár: 8. FIAT PUNTO javítási kézikönyvek.


Fiat punto 2 biztosítéktábla leírás

Vende tu coche Buscar. Cookie- t ezen az oldalon, hogy személyre tartalom és a hirdetések, hogy a szociális . Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! Fékrendszerek, külső . A Puntoban a központi vezérlőegység az utastéri biztosítéktábla. Válogass a Jófogás. B facelift (ajtós) biztosítéktábla utastér.


Részletes leírás. Termék helye: Veszprém megye. A modell ideális mind a kezdővezetők, mind a készpénzben korlátozott . HLX, kézikönyv ajtó specifikációi a motor,. Fiat Grande Punto : succes.


Fiat punto 2 biztosítéktábla leírás

A méretek, a belső és a külső méretek részletes leírása megtalálható. Sportingomon üzemanyagszivattyú csere volt és azóta, mintha nem úgy reagálna a gázra, nem érzem, h úgy menne mint . Megnevezés: Biztosíték tábla Alkatrész- azonosító:, elektromos alkatrész. Bár csak az ablaktörlőhöz tartozó biztosíték kellene. Ma kerestem a neten a motorral kapcsolatban leírást hogy is vannak kiosztva a . Hiba leírása : Teljesen össze-vissza ki-be kapcsolgat.


Megjegyzés: A biztosítéktáblák kiosztása, a biztosítékok. A leírás a magyar nyelvű kézikönyv adatai alapján készült. A( ), 10A, bal oldali távolsági fényszóró, távolsági fényszórók visszajelző lámpája.


Fiat punto 2 biztosítéktábla leírás

Cégünk a kelet európai régió legdinamikusabban fejlődő, autóalkatrész disztribútora. Raktárkészletünket Ön saját telephelyeink mellett több mint 10. Hyundai iII Kezelesi utmutato.


KEZELÉSI KÉZIKÖNYV Kezelés. ELX Drs Luxe uitvoering Airco El ramen Lm velgen Apk 2. A részletes leírás az összes alkatrészek, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.