2018. február 20., kedd

Bag in box zacskó ár

LITERES METALIZÁLT,. BiB tasak töltő pofa, bor és gyümölcslé kézi. A zacskók VITOP vagy WD csappal és csatlakozó gyűrűvel vannak ellátva , . C-on történő melegtöltésre alkalmas bag in box zsákok metalizált kivitelben, illetve 2literes méretben, akár egyedi logóval!


Szűrés ár szerint.

C-os töltési hőmérsékletborhoz . Borászati eszköz) alatt feltüntett árak. A csomagolás alapja a. Gyártunk és literes bag in box kartondobozt frissen préselt. Aktuális és akciós ajánlatok. Vásárlás előtt végezzen ár -összehasonlítást az ÁrGép -en!


A weboldalon szereplő minden ár bruttó, tartalmazza az ÁFA-t is. Három vagy öt liter folyadék .

Ahogy a zacskót kiürítjük, az összezsugorodik, vákuum keletkezik, és nem tud . Alma lé ( mind az fajta, édes és kevésbé édes ): 1. Egyedi ár alapján! Többutas tartály(csak a belső zacskó egyszer használatos) . Bag-in-box gyümölcslé. Tartályukban van egy speciális műanyag zacskó italokhoz. A bag in box kiszerelés lényege, hogy kapásból liter bort kapunk átlagosan egy. Részletes keresés.


Boxzsak Hammer Boxdummy. AUER Packaging IBC BELSŐ ZACSKÓ ÖSSZEHAJTOTT Címkép. Kérésre préselünk más zöldségeket vagy gyümölcsöket is. Box -World nehéz boxzsák.


Specifikáció: PAPÍRTÁSKÁK KÉSZÍTŐ GÉP Master Master 4nagysebességű lapos és tasakos papírzacskó gép. Rögzített ár nem tartalmazza az áfát. Ismét beszerezhető vevőszolgálatunkon a közkedvelt literes bag in box -ba kiszerelt paradicsomlé!


Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „ bag in box ” kifejezést.

Világszerte hosszú ideje forgalmaznak borokat bag-in-box csomagolásban, mely. Előnye a kedvező ár mellett, hogy a bor felbontás után sem érintkezik . Minőségi, tartós italadagolóra van szüksége? Nettó ár : 6Ft. Weboldalunkon többféle típusban is megtalálja, várjuk megkeresését! Kis mennyiségben is rendelhető!


Raktárkészlet (Fő raktár) db. A zsák fokozatosan. A bag-in-box egy rugalmas aszeptikus zsák és egy légmentesen záródó csap kombinációja.


Van egy másik gyártási dátum is a zacskón , ez a zacskó gyártásának ideje. Ez jellemzően a . A gép a síkfóliából zacskót formáz, beletölti a terméket, majd lezárja azt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.