2018. február 22., csütörtök

Aqua stop szelep

Aqua stop szelep

Ez a biztonsági berendezés egy dupla mágnes szelep. Amikor netán a készülékből, vagy épp a csőből a víz . A szelep a mosógép kikapcsolása esetén is zárva van, így nem szükséges elzárni a főcsapot, ha hosszabb időre távol maradunk az otthonunktól. Tervezés és funkcionális. CikkszáMTB900. VDE által bevizsgált.


Német nyelvű szerelési . Aquastop befolyócső eredeti ELECTROLUX mosogatógép. Abban az esetben amikor a készülékből, vagy épp a vízcsőből . Online üzletünkben Ön mindig talál aquastop t , akár házhozszállítással óra alatt Önnél. Mosogatógép aquastop szelep ( javítókészlet ). Olcsó eladó új és használt aqua stop szelep. Olcsó Aqua Stop Szelep Akciós szelep, Mágnesszelep Pótszelep akár házhozszállítással is!


Nem szükséges megbontani a gépet. Több tízezer háztartási gép alkatrész raktárról, több millió rendelésre! AQUASTOP befolyócső. VÍZSZELEP , UTAS, KIFOLYÓ. Bármely szelep Aqua Stop leállítja a mosógép vízellátását és kikapcsolja, ha:.


Aqua stop szelep

Ez egy szembetűnő műanyag doboz a faloldali tömlő végén, amelyben a szelep van elhelyezve. Ezenkívül a csövet jó felismerni aquastop csőként is, mivel . Mennyiségi egység: db. Gyártó: WHIRLPOOL. Adott egy Siemens mosógép aminek az a baja,hogy az aquastop nem mûködik.


A szelep működési elve , azon alapszik, hogy egy rendszerre . Vízkifolyást gátló . Az Aqua stop biztonsági berendezést ne merítse vízbe (elektromos szelepet tartalmaz). A szivárgások vagy vízkárok elkerülése érdekében feltétlenül tartsa be . Külön a két vízszelep ok, az aquastop szelepe is kap 230V-ot . Részletes leírás. Garancia: hónap.


Aqua stop szelep

Legelőször is a mágnesszelepet nézd meg hogy kap e áramot illetve ha. Az aqua stop az a màgnes szelep csak a bosch adott neki egy . Az Aqua - Stop biztonsági berendezést ne merítse vízbe (elektromos szelepet tartalmaz). Fluval 1- 40 1- 4szűrőkhöz alkalmas aqua-stop pótszelep. Az aquastop a tömlő végére szerelt biztonsági szelep. Miért ne olyan szelepet építsenek be egy mosógépbe, ami arra a célra készült?


Biztonsági szeleppel ellátott, ami megvédi Önt a vízkártól. Gyakorlatilag két cső egymásban,. A mosógép vagy mosogatógép műszaki leírásában megtalálható egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.