2018. január 30., kedd

Kávéfőző gumigyűrű

Jankovics és Jankovics Ipari és Kereskedelmi Kft. Célunk, hogy minden . Hőálló szilikon tömítések kávéfőzőhöz, kávéautomatához és nagy teljesítményű . Csavar kávéfőző felsőszűrőhöz - Mini Espresso. Kávéfőző gumigyűrű.

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Elkopott a kotyogós kávéfőződben a tömítés? Csak válassz, hogy gumiból vagy szilikonból szeretnéd-e a pótlást, kattints a megfelelő képre, és válaszd ki a . Kompatibilis alkatrészek jelenleg . Kotyogós kávéfőző alkatrészek.


Tömítő dszilikon gumi elektromos kávéfőző alkatrész a szarvasi elektromos . Javítással nem foglalkozunk, csak alkatrészt árusítunk!

Pezetti kotyogo kávéfőző szem. Szilikonos gumi személyes Kalifa Fatima kávéfőzőhöz pótalkatrész. KÁVÉFŐZŐ GUMI TÖMÍTÉS ZANZIBÁR SZ. RENDELÉSRE a Tömítés kategóriában. Méretek: Külső átmérő: mm.


Belső átmérő: mm. Vastagság: mm. Anyaga: szilikon- gumi.


Böngésszen a kávéfőzők karbantartásához szükséges gyári tisztítószerek, vízkőoldók, vízlágyító betétek, valamint a kávéfőzők alkatrészei között! Bialetti Mini Express kotyogós kávéfőző csészével, személyes, piros. Kavefozo gep javitas alkatresz ertekesites garancialis szerviz markaszerviz szakszerviz. Háztartási gépek és eszközök, válasszon . Krups alkatrészek, Alkatrészek, Jura kávéfőző gép szerviz karbantartás tisztítás vízkőoldó claris szűrő cappuccino latte macchiato. Villanymotor alkatrészek.


Szarvasi alkatrészek. Információk a fent megjelölt kávéfőző gépek alkatrészeiből nyissa meg a keresett márkanevű gépet fent a link tárban !

A háztartások nagy része rendelkezik valamilyen típusú kávéfőző géppel. Ezek lehetnek elektromos vagy hagyományos kotyogós típusúak. Hőkezelt szilikon tartalmú gumi ,2fokon vulkanizálva.


Feladata,hogy a kávéfőzés során a víztartály és a felső rész között biztosítsa a megfelelő tömítést. Olcsó eladó új és használt kávéfőző gumigyűrű. Autopress és ciklámen gumigyűrű. Ezek közé tartozik a kávéfőző gumigyűrű is, ugyanis a tömítések elengedhetetlenek a készülék jó minőségű működéséhez.


Akciós gumigyűrű akár házhozszállítással is! A legfontosabb és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.