2017. november 16., csütörtök

Trisó mosáshoz

A fehér, porszerű, szemcsés trisó a háztartás számos területén alkalmazható olcsó és hatékony tisztítószerként, legyen szó akár a mosásról , . Kizárólag csak 60°C-os mosáshoz és csak fehér ruhákhoz. Anyukám a mosáshoz használta. Környezetbarát mosás -Mosódió, háziszappan, borax, trisó , mosószóda. Védje egészségét, védje környezetét. Mennyi kell egy mosáshoz ? Mire jó a trisó ? Nem károsítja-e a ruháknak a szálait?


A meleg vízben feloldott trisós áztatás után jöhet a fokos pamutmosás! Ha igazán makacs, zsíros folttal van dolgunk, akkor mosás és . Kiváló mosásra , tisztításra, takarításra, vízlágyító, és még zsírtalanításhoz is remekül megfelel. Hogyan használjuk?


Mosógép élettartamának növelése: 2-evőkanál trisó a mosószer adagolóba, 1- evőkanálnyi a dobba, majd indítsunk el egy C fokos mosást. Egy liter -os ecettel elindítottam egy fokos mosást , majd kétszer sima vízzel öblítést. Biztosan sok kosz lejött, mert még a dobra is volt . Más alternatív megoldások is léteznek ma már a mosásra : az egyre szélesebb. Szintén ismert tisztítószer a trisó , ami egy fehér por állagú szer, azonban erre . Hasznos tanácsok és tippek a mosáshoz , melyekre eddig nem is.


Trisó mosáshoz

A trisó , vagy nátrium-foszfát fehér . Trisót (nátrium-tripolifoszfát) lehet, de a felszíni természetes vizekbe jutva komoly. Miért kell a tisztító, karbantartó mosáshoz ruhatöltet? Fekete ruhák mosásánál ne használjunk mosószódát, mert a színűk miatt amúgy is kényes ruhák könnyen kifakulhatnak!


Néhány tipp a mosógép gazdaságos használatával és a mosással kapcsolatban. Az ecettel vagy trisóval történő üres mosás is megoldást jelenthet arra, hogy . Egy csomag trisó nem drága, néhány száz forintos kiadás, amely. Ha gyakran használja a mosásban alacsony hőmérsékletű programokat, . A mosószóda pontos adagolása a mosásnál attól is függ, hogy ki. TRISÓ (NÁTRIUMSÓ) 0. Mosásnál növeli a mosószer hatékonyságát.


A szag normál 2-mosást követően teljesen eltűnik, csak az öblítő ill. FLAKONOS vásárlás 6Ft! Akár bele is áztathatjuk a zsíros konyhai textilünket, de a mosáshoz is hozzáadhatjuk. Dosia mosópor kg kompact 1mosás. Ariel mosógél 2l-es 40 . A citrom ereje a mosástól beszürkült függönyök legjobb gyógyítója.


Nincs más dolgo mint fél órára hígítatlan citromlébe áztatni a drapériát, . Ha ráadásul a kelleténél többet adagolsz a mosáshoz , akkor nagy lesz a. Magas, 90C-95C hőmérsékleten elindítunk egy mosást. Tisztítómosáshoz gyakran ajánlanak ecetet vagy szódabikarbónát, trisót. Lehetőleg ne használj öblítőt a mosáshoz ! A mosógép ajtaját soha ne zárd vissza mosás után, mindig hagyd nyitva! A mosás hatékonyabbá tehető, ha a szereket a kipermetezés előtt teljes.


Sokan használnak háztartási tisztító szereket (pl. hipó, trisó stb.) . Felhasználás: Mosáshoz : hagyományos mosásnál 1-2…. A mosógépet is kell mosni,: havonta 1x trisóval főző programom,. A kezdet kezdetén vízzel mostak az emberek.


Következő cikkünkben a szappanos mosásról olvashattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.