2017. november 21., kedd

Textil nyomtatás árak

Polyester ( szublimációs ) textil nyomtatás áraink. Póló nyomtatás árak, póló szitanyomás árak, pólónyomás árak, textil nyomtatás árak. A textilnyomtatás az egyik leggazdaságosabb és legtartósabb textil nyomtatási módszer.


Textil nyomtatás árak

Mi pedig korszerű gépekkel és környezetkímélő . Egyedi pólónyomtatás Szolnokon kiváló minőségben. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a pólónyomás terén. Remek ár érték arány. Már nem csak helyben,. Pólónyomtatás , Hímzés, Szitanyomtatás.


Budapest, Teréz krt. Modern technikák, rövid határidő. A feltüntetett árak a póló árát is tartalmazzák!


Textil nyomtatás árak

Hosszabb időt igénylő grafikai szerkesztés esetén, . Profi digitális szublimációs textilnyomtatás ! UV reagens színek nyomtatására is. A következő költség a póló nyomásának az ára. Fényképes egyedi pólóra nyomás árak. Digitális pólónyomtatás árak.


Póló, pulóver, kötény, vászontáska, body, gyerekruha nyomtatása. Nincs minimális rendelési mennyiség, de nagy mennyiségben kedvezőbb árat kínálunk. Ruházati textilek.


Hőkezeléses nyomtatással egyedi designal tudunk elkészíteni az Ön részére Bővebben. RÖVIDEN A FOLYAMATRÓL. Végre már Pécsen is egy olyan nyomtatási eljárás, amely teljesen környezet . Pl, textilszabvány ár megegyezés szerint! Minimális munkadij: 500.


Sötét alapra fedőfestékkel történő nyomáskor felárat számolunk. Nálunk a pólónyomás olcsó és gyors: tervezd meg és hamarosan viselheted! Egyedülálló technikával közvetlenül a póló anyagára nyomtatunk. Aés Améretű nyomtatás a póló bármely részére.


Textil nyomtatás árak

Női, férfi és gyerek . Ez a technika lehetőséget ad színes, színátmenetes minták, fotók, illetve egyszínű képek nyomtatására egyaránt, akár egydarabos megrendelés esetén is. Direkt textilnyomtatás lehetőségek. Szublimációs nyomtatás : fehér textilre szines kép: A4-es méretig br. Ahol a textil nyomtatás árak nem magasak.


Mindenkinek van bögréje, otthon, a munkahelyen, a barátja vagy épp barátnője lakásán, a szüleinél. Gyorsnyomdai szolgáltatások. BÉLYEGZŐ KÉSZÍTÉS. Nagyformátumú nyomtatás. TERVRAJZ, TÉRKÉP.


Textil nyomtatás árak

SZÍNES PLAKÁT NYOMTATÁS. Tinta típusa: Textil tinta. Nyomtatási anyag: lapos anyagok.


Akár egy kisebb kézműves boltod van, vagy textilkereskedő vagy, a Pompoint nemcsak a. Magyarországi digitális nyomtatás Hazai termék, Pécsen készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.