2017. november 26., vasárnap

Mosogatógép só betöltése

A speciális só betöltése. A beszerelésnél a mosogatógép nem lehet áram alatt. Mindig figyeljük a mosogatógép jelzését, mikor van szükség a só feltöltésére. Szakemberek ezt speciálisan úgy állították . Regeneráló só betöltése után indítson el azonnal egy. A mosogatógép tökéletes működését a. Miért kell a mosogatógép só a mosogatáshoz?


Mivel a gyantaréteg véges ioncserére képes, egy idő után nem tudja betölteni vízlágyító funkcióját, kimerül. A vizet kinyomja a só , ne ijedj meg. A víz oldja fel a regenárálósót. Addig kell tölteni bele, amíg szinig lesz. A másik összetevő az alapvetően szükséges mosogatógép só , amit bele kell tölteni a sótartályba.


Az asztali só nem megfelelő, mert olyan . Nóri tesztel - 2. Splendid mosogatógép tabletta. Vezérlőpanel és a gombok funkciói 7. Kosár betöltése 10. Mosogatószerek típusai 12.


A csomagoló anyag teljesen el lett távolítva a mosogatógépből. Csak olyan speciális mosogató sót használjon, amely . Az első használat előtt. A rozsdafoltok kialakulásának elkerülése érdekében a só hozzáadása után rögtön el. A mosószer betöltésekor a mosószer rekeszének száraznak kell lennie. A só tartály az alsó kosár alatt található, és a betöltés során alábbi utasítások szerint járjunk el.


Kizárólag mosogatógéphez való sót használjunk! Gazdaságos és környezetbarát mosogatás. A készülék kialakítása. Vízlágyító berendezés.


A regeneráló só betöltése. Ebben az esetben hagyja jóvá még egyszer az OK gombbal. A sóhiány kijelzése kikapcsol, ha a mosogatógépet 5 . Első használatkor: 10.


Az öblítőszer-adagoló feltöltése. Mielőtt a mosogatógépet üzembe helyezi, kérjük, hogy figyelmesen tanulmányozza át. Ezért a speciális só betöltése után indítsa el a mosogató programot, ami.


Ha a só feltöltése után nem. A program betöltése. A felső kosár beállítása. Információk vizsgáló laboratóriumok részére. Karbantartás és ápolás, 12.


Külön mosogatószer, só és öblítő használatakor beállíthatja azok mennyiségét az adott területen lévő víz. A LED kijelző kigyulla ha öblítőszer kell betölteni. Só betöltése a vízlágyítóba” részben foglaltaknak .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.