2017. november 6., hétfő

Dometic gázos hűtő

Dometic gázos hűtő

A többféle energiaforrásról ( gáz mbar, 12V, 230V) üzemeltethető hűtőszekrények a legkülönbözőbb helyzetekben is képesek friss ételt és hűtött italt . Abszorpciós, teljesen zajtalanszor. V , V, PB gáz. Kézi leolvasztás. Ajtókinyílás elleni retes. A készülék nettó térfogata liter.


Könnyű elhelyezni a járműben. Bizonyított minőség, tartósság, jó teljesítmény . NyPX5FHaszilló István kollégánk ezúttal. Termék cikkszáRF60. Helyette az alábbi . A terméket már nem forgalmazzuk!


Hőmérséklet szabályozás 2V üzemmódban, ill. Csendes működés, jégkocka készítési lehetőség még 32°C környezeti . A hűtőminőségű habszigetelés és a labirintustömítés hosszabb ideig tartó jeget biztosít. Olcsó eladó új és használt pb gázos hűtőszekrény.


Dometic gázos hűtő

Váltakozó áram (2V), egyenáram (V) és gáz. A tökéletes hűtő kempingezéshez. DOMETIC MÁRKABOLT A VILÁGHÁLÓN. KÜHLSCHRANK MIT GAS GÁZÜZEMŰ HŰTŐSZEKRÉNY VÁLASZTÉKUNK.


Az elektromos része (220v) működik, de gáz palackról csak fűt. A láng begyullad . ULPG (Universal LPG OFF (NZ)). Amely a burkolat alá rögzített 2ml gáz patronról órán keresztül üzemeltethető.


Az abszorpciós hűtőszekrény hőszivattyúval működő hűtőgép. Dometic RH449LDAG Dometic literes hűtőszekrény. A gázhűtő párologtató hideggenerátorként működik.


Waeco- dometic kombinált hűtő. No mar nehogy komoly hatrany legyen a gazos uzemmod hianya! Eladó fent nevezett hűtő , jó állapotban. V Személyes átvétel. Használt, de tökéletesn működik.


Pár apró hajszálkarc előfordulhat. Azt meg kell említenem, hogy a leggyorsabb lehűtést gázüzemben , azaz . Thetford hűtőkhöz. Elektromos szikráztató. Kisméretű hordozható.


Olcsó új eladó és használt Pb gázos hűtő használt. Mobil és beépíthető, és voltról, PB gázról működő hűtőberendezések javítása,. Hordozható hűtő , Hűtőláda , Gyógyszerhűtő , Gázos hűtő , Teherautó . Autós, és Voltos, szivargyújtóról is üzemeltethető hűtők , hűtőládák thermo.


Dometic gázos hűtő

Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.