2017. november 28., kedd

Bosch mosogatógép magyar nyelvű használati útmutató

Bosch mosogatógép magyar nyelvű használati útmutató

A program végén még. A megfelelő kezelési útmutató megkereséséhez csak adja meg . Tekintse meg és töltse. Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, MB).


Bosch mosogatógép magyar nyelvű használati útmutató

A mosogatógépem befejezte a mosogatást, de a mosogatótablettát tartalmazó rekesz nem nyílt ki. Az optimális mosogatási eredmény érdekében. Csavarja le a fedelet. Rövid útmutató Mosogatógép. Csak az első mosogatás előtt töltsön vizet a sótartályba.


A kérdező kommentje:. Garancia: év - Gyári garancia terítékes. Extra évek Részletes leírás. Keresés: bosch classixx hasznalati utmutato magyarul adatbázisunkban ingyenes. Bosch Mosogatogephez Dokumentumok . Az elhelyezéshez és a csatlakoztatás hoz a beszerelési és összeszerelési útmutató szerint kezdjen hozzá.


Bosch mosogatógép magyar nyelvű használati útmutató

A beszerelésnél a mosogatógép nem lehet áram alatt . Tartsa be a mosogató- . A mosogatógép mellé tartozó magyar nyelvű használati útmutató minden esetben tartalmazza a konkrét készülékre érvényes tennivalókat a vízkeménység. ELSŐ BEKAPCSOLÁS. Philips Magyarország.


Szenzitív szárítás: puha ruhák, még . HASZNÁLAT ÉS KARBANTARTÁS HU Fordított anyag az (olasz nyelvű ) eredeti alapján. Válasszon ki egy programot. Csukja be a készülék ajtaját, nyomja meg . Már nem kell feltétlenül ruhatisztítóba vinnie legfinomabb szövetekből készült holmijait ahhoz,. Zanussi ZDTS 1beépíthető mosogatógép kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


BOSCH SMI50E55EU Beépíthető mosogatógép ELADÓ! A termék gyári oldala: Megtekintés. Használati útmutató : Megtekintés. A használati és szerelési utasítást őrizze meg a későbbi használathoz vagy a későbbi tulajdonos.


A szükségtelen hibák és balesetek elkerülése ér- dekében fontos annak . Töltse le szerelési, karbantartási utasításainkat, CE tanúsítványainkat és egyéb műszaki dokumentációinkat! Kazánok Közepes- . A használati útmutatóban az alábbi szimbólumokat használjuk: CA használattal kapcsolatos fontos információk vagy hasznos segítségek. AFigyelmeztetés az . A hivatalos magyar garanciajegy, és a használati útmutató a csomaggal együtt érkezik!


Bosch mosogatógép magyar nyelvű használati útmutató

Ingyen elszállítják a régi készülékét, ha szeretné!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.