2017. október 26., csütörtök

Rosenthal porcelán jelzések

Eladó porcelánok , porcelán tárgyak hatalmas választéka. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


ROSENTHAL Kétfogásos étkészlet: - darab nagyméretű . A kerámia vagy a porcelán darabon egy jelölés azonosítása gyakran. Rosenthal , mert nem találtam hasonlót, lehet esetleg . Hibátlan állapotú, gyönyörű, jelzett krémszínű, vastagon aranyozott, porcelán. Kézzel festett, aranyozott. Kalapos hölgy, román porcelán figura, sérüléssel, cm . Teljes felülete festett, díszített. Porcelán , fajansz.


Nem hinném, hogy ez rosenthal lenne, de egy pengébb fotó a jelről segíthetne, hogy mi. Tudnátok nekem segíteni, hogy ez a jelzés mit jelent és kb. Jelzett: alján, kék méhkas jelzés , Carlsbad fine porcelán. Ki gyártotta ezt a porcelán étkészletet, valaki pecsét után be tudja. A jelzés körülbelül:egy lovag,elötte pajzs,a pajzsban egy R betü.


Modellőr: Fritz Heindenreich. Alul jelzett: masszába nyomott művészjelzés , valamint máz felett zölddel . Meisseni mokkáscsészék Sevre porcelán doboz, 184 festett aranyozott, A. Marni jelzéssel. Szép tányérok, szép jelzések.


Olvashatatlan jelzéssel : Budai részlet tempera papír, 19xcm. Zsolnay porcelán bögre, népi jelenettel, pici csorbával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.