2017. szeptember 29., péntek

Mosogatógép öblítő ecet

Nézzük hát, a mosogatógép tisztítás részletes menetét angol nyelvű videókkal illusztrálva és a. Első lépés: Kutasd fel és manuálisan tisztítsd a lefolyót, szűrőt ! Lazítsa meg, és kösse le a víz táptömlőt a mosógép hátulján. Fordítsa el balra az alsó szűrő sapkáját, és ürítse ki a maradék vizet. Mosogatógéppel nem mosogatható. A tömlőszűrő tisztítása.


Felső evőeszköz kosár . Bosch mosogatógép vízellátó tömlő szűrőinek tisztítása. Aquastop cső vízcsatlakozásában található szűrők eltömődnek. Hogyan tarthatjuk karban mosógépünket. Mosógép karbantartás útmutató. A dob, üst, fűtőbetét tisztán tartása.


A gépet kissé billentve, csavarja le a leeresztő szűrő fedelét az óramutató . A külső burkolat tisztítása :A külső burkolat tisztítását nedves ruhával. A mosogatógép és a kezelőpanel külső felületét nedves…. Folyó víz alatt mossa ki az összes szűrőt , ügyelve arra, hogy ne hajlítsa meg a finomszűrőt. Ha a szűrőt nem tisztítja rendszeresen, a szennyeződés összegyűlik, kellemetlen szagok keletkeznek és csökken a mosogatógép tisztítási hatékonysága. Ez a különleges esőztetőrendszer belülről tisztítja meg a szűrőt.


Távolítsuk el az alsó és felső állványokat. Szedjük szét, majd alaposan . A NEFF háztartási készülékek. Hogy kell kivenni a mosógép szűrőjét? Mutatjuk a tisztítás lépéseit - Gyakran a szűrő tisztításán vagy annak hiányán múlik a ruhák illata és . Az edénytartó kosár és a szórókarok tisztítása.


Rendeltetésszerűen vedd ki a mosogatógépből a szűrőt , szereld szét, majd a mosogatóban . Rendszeresen tisztítsuk mosógépünk szűrőjét is! Az alábbi képen egy erősen szennyeződött mosogatógép szűrő látható. A vízbefolyó tömlőben lévő szűrő tisztítása.


Mosogatógép öblítő ecet

Ha pedig túl sok ecet kerülne a mosogatógépbe az aquastop esetleg letilthatja, s máris hívhatjuk a. Fontos a szűrők rendszeres tisztítása ! A hosszabb tömlő befolyásolhatja a mosogatógép tisztító teljesítményét. Szűrő összeállítás. Kezdjük a hálószűrő tisztításával , amelyet hetente egyszer meg kell tisztítani.


Milyen gyakran ajánlott a . Végtére is, elég gyorsan kialakult egy zsíros zsír, amely eltömődik . Ha elég alaposak vagyunk, minden mosás után kivesszük és . Minden részt ki kell venni, a karokat, a kosarakat és a szűrőt is. Nem tudom kivenni a szűrőt ,ha meg sikerül akkor nem tudom úgy. A mosógépben felgyülemlett kosz a szűrőkben gyűlik össze.


Mosogatógép öblítő ecet

A szűrőtisztítás után működik a mosógép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.