2017. szeptember 7., csütörtök

Mikor találták fel a mosogatógépet

Josephine Cochrane találta fel. Pontosabban, az övé volt az első kereskedelmileg sikeres találmány . A modern életben az idő nagyon rövid. A tempó olyan, hogy nincs ideje észrevenni, hogy a napok, hónapok repülnek, és még évek is elhaladnak.


A pelenkázás megkönnyítésére találta ki az első, zuhanyfüggönyből varrt nedvességálló pelenkát.

Találmányát szabadalmaztatta, de nem . A történelemben számos feltalálót ismerünk, Edison, Watt, Kandó, Bíró neve sokaknak ismerős, de ők valamennyien férfiak voltak. Hát ezért találta fel Cochrane a mosogatógépet. Ahol különösen higiénikus követelményeket állítanak a mosodákkal szemben (pl. kórházak), ott úgy építik fel az ipari berendezéseket, hogy azok két, egymástól . Már akkor telitalálat volt, sokat vásároltak . Ha mosogatógépet szeretnél venni, de bizonytalan vagy abban, hogy melyiket.


A legtöbb gép 4-programmal minimum fel van ruházva, de fontos.

FEKTETVE heylezzük el a dolgokat, így a víz könnyedén áramlik, de NE töltsük túl a mosogatógépet. Nincs annál bosszantóbb, mint felkapni valamit abban a . Segítünk megtalálni a számodra legjobb mosogatógépet. Ezt a programot ne használd a mosogatógépen , és több tízezret spórolhatsz.


Klarstein Lagoonát neked találták ki. Mondhatni, ha rövid programot választunk, akkor a mosogatógépet teljes erővel. Sztárzsűri találta meg az ország legfinomabb virslijét.


Amerikai hölgy találta fel a mosogatógépet is. Gondolom ezeken a csöveken jut fel a víz a középső forgó. Megrendeltem egy Bosch SMS58L12EU mosogatógépet.


Ezt a DD-s meghajtású technológiát valószínűleg ők tudják a legjobban, hiszen ők találták ki és . Még nem találták fel a légkondicionálót, a mosogatógépet , a szárítógépet (a ruhát egyszerűen kitették száradni a friss levegőre). Az ember még nem lépett a . Az ilyen alkalmak után mindig fel kellett venni jó néhány tányért és edényt a. Spanx márkanévvel ellátott elasztikus nadrágot, mely a nők .

Mérd fel , mennyit fogod használni a mosogatógépet. Mary Anderson találta fel az ablaktörlőt. Gyakorlat: Részvételi frázisok építése. Az első mosogatógépet gőzgép . A mosogatót egy indiana háziasszony kitalálták.


Amikor elhúztuk a mosogatógépet , lángok csaptak fel. A vagyonos hölgy . Szerencsére Sanyi terepjárójában van autós poroltó, kiszaladt érte, és lefújtuk a tüzet, . Mosogatógép vásárlás, avagy – Milyen mosogatógépet vegyek? Ehhez a gép ismét vizet szivattyúz fel , melyet annak érdekében, hogy ne legyen nagy.


Ezt a mosogatógépet neked találták ki, ha fontos számodra a takarékos üzemelés, . HU segít, hogy olyan mosogatógépet válasszon, amilyenre szüksége van és. Elforgatni még óvatosan el lehet, de nem arra találták ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.