2017. szeptember 25., hétfő

Kávéhabosító

Tescoba lett vásárolva a permetező kb. Szórófej levételéhez kombinált fogó kell. HABOSÍTÓ BERENDEZÉS NEMESACÉL. Magasnyomású berendezések szórószár-adaptere habosításhoz.


Kávéhabosító

A literes tartályból szivja fel a vegyszert. Jól használható pl. Habosító tartály LT. Tulajdonságok: Gyorsan hosszan tartó habot képez. Az adagolható átfolyási mennyiség és az állítható szórási szög lehetővé teszi a kezelőnek a hab . A tejhabosító habosító alkatrésze.


Ez a teljes tejtartálykészlet az Exprelia EVO eszpresszógéppel végzett tejhabosításhoz szükséges minden felszereléssel el . Accessory belongs to these . Részletes leírás. Az egyszerű hab kijuttató rendszert a legtöbb gép mosókészletéhez hozzá tudjuk csatlakoztatni. Ez egy egyszerű és hatékony módja a vastag habképzésnek. Mobil, szakaszos üzemu habosító tartály (habgenerátor), literes tartállyal, mosópisztollyal, habos mosáshoz. Ft-os áron vásárolható meg.


Ne szalassza el a lehetőséget! Tisztítóberendezések - inox vegyszerszoro, habosító t_artály (1). Technic LS-032NT habosító fúvóka Lavor Parkside nagynyomású mosóhoz,. PRO-BRForgó kefe padlótisztításhoz, Folyékony mosószer tartály 300mm.


A MÁR ÖSSZEKEVERT ANYAG ADAGOLÓJA. A tartály fedelét levéve először mindig a vizet öntjük bele. A fedelet visszatéve a . A Kärcher tisztítószert közvetlenül a habfúvókába kell betölteni, a habfúvókát fel kell szerelni a pisztolyra és rá kell vinni a felületre a . Ez a termék ezekhez a termékekhez tartozik: A termék neve és száma.


Kávéhabosító

Vásárlások száma: ( ). Gyártó: raktáron. Kevésbé jól habosítható tisztítószerkhez sûrített levegõs injektorokat, vagy habosító tartályt ajánlunk. Dema, Platz, Walter, Lefrance Bossi tisztítószer injektorok, . Habósító tartály 2literes 1-es fúvókával.


Minden jog fenntartva. Használati útmutató Instructions Super Foam Spr. Csak a Würth kínálatában: Tartály habosító pisztolyhoz, For foam gun online megvásárlása gyorsan és biztonságosan ▷ Az Ön kereskedelmi partnere Találja . Rendeld meg most!


Kávéhabosító

Mar-Pol habosító tartály , 50L és más tisztítókészülékek nagy választékban a szerszámkell barkácsáruházban. Teljes tömlős tölcsér literes tartályhoz. Nilfisk tisztítószeres flakon, habosító -vegyszerező tartály , fúvókával, (C, E osztályhoz).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.