2017. szeptember 19., kedd

Fonott demizson

Válogass a Jófogás. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Fonott füles demizson üveg 1L.


Ritkaságszámba menő, eredeti kézzel készült gyékény üveg. DEMIZSON db FONOTT, db SIMA ÜVEG.

Alkuképes termék . Hagyományos technikával, kiváló módon fűzvesszőből . Vesszővel fonott üvegballon. Olasz gyártás amp uacute demizson vastagszáj uacu te üvegballon levehető műanyag kosaras. Bitter, sörös, antik fújt, demizson és, chianti, fúziós és régi haggenmacher üveg.


Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt!

VEGMOSÓ KEFE CM - demizson és üveg sterilizáló hirdetés részletei. Cikkszá44- 010. Szállítási idő: Raktáron. Mennyiségi egység: db. Sep Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: db vessző fonott demizson , fellelt állapotbanméret : L, Kérem,tekintse meg további . Mérési egység, DB.


Cena s DPH v EUR: ,-. Színes fonott demizson boros pálinkás 35cm magas. Használt a képeken látható állapotban.


Személyes átvétel Budapesten az I. Régi, fonott borítású, áttetsző üvegpalack, boros vagy pálinkás üveg. A fonat az alján hiányzik, de a többi része szép állapotú. L -es Üveg demizson csatos kupakkal.


L-es üveg demizson műanyag burkolattal. A vásárláshoz be kell jelentkezni!

Az olasz gyártású literes üveg akác vesszővel körbe van fonva. Tökéletes a bor és a pálinka tárolására és. Create New Account. Demizson , fonott borítással.


A Nagy Gömböc vesszőfonott demizson ! Legtöbbünk ismeri a vesszőből fonott áruk tartósságát szépségét,ezt nem kell külön ecsetelni. A demizson lényegében egy borosüveg, amit fonott gyékénnyel, náddal (régen szalmával, fűzfavesszővel is) burkolnak. Az üveg általában öblös és fogantyúval. Megnézem, 5Ft. Kis fonott demizson KB.


Tízliteres demizson. Felnőttoktatói mobilitási pályázat):. Anne Mette Hjornholm műhelyében fonott kosaraim .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.