2017. szeptember 18., hétfő

Bkv bérlet vásárlás helyek

A készülékeket olyan megállókba helyezték ki, ahol eddig még nem volt lehetőség jegyeket és bérleteket vásárolni , illetve azokra a helyszínekre, ahol . A járványveszély miatt csütörtök óta átmenetileg bezártak a BKK ügyfélközpontjai , azonban van hely , ahol lehet személyesen is vásárolni. A jegy- és bérletvásárlás idejének hó eleji csökkentése érdekében. A menetjegyek és bérletek a BKK pénztáraiban és automatáiból vásárolhatók meg. A Magyar Posta Zrt. Petőfi téri irányítóhely , értékesítési pont jegy és bérlet , Debrecen, Petőfi tér, DECEMBER 24-ÉN ÓRÁIG TART A . A BKV - pénztárak majdnem fele tart tovább nyitva.


A készülékek a jegy- és bérletvásárláson túl általános információkat adnak a helyi járatokon használható jegyekről és bérletekről , azok vásárlási feltételeiről, . Bérletpénztárak , jegyértékesítő helyek. Minden hónap 29-étől a következő hónap . Ha nincs szabad hely , a gép kijelzi, és lehetőséget ad másik vonat kiválasztására. Jegy és bérletváltó helyeink. A BKV bérlet és jegy Viszonteladó helyek megszűntek Budapesten?


Deák Ferenc utca 31. A Határ úti az nem viszonteladó , hanem hivatalos BKV -s eladó. Jegy- és bérletárusító helyek - Székesfehérváron.


Helyi közlekedési decentrum (csak helyi menetjegyek és bérletek árusítása):. Jancsár utcai decentrum. Jegy, bérlet kiválasztás és vásárlás Város vagy Távolsági, jegytípusok. Utazástervezés célhely megadással Hely megadása hangbemondással is. Csak igazolvánnyal vehetünk BKV - bérletet.


Az új automatákba már. Egy délután alatt beteltek a helyek a főváros ingyenes koronavírus-szűrésére. Busz és villamos közeledésre jogosító bérletek megvásárlásának helyei. Rendkívüli nyitva tartás november 18-tól.


Hiába próbálna bárki is BKK- bérletet váltani a postahivatalokban, csupán. BKK-jegypénztárakon és automatákon kívül. A napokban pedig a BKV -Figyelő blogon hívták fel az utasok . Egyre több jegy- és bérletkiadó automatát helyez üzembe a Budapesti. A nap órájában működő automaták a jegyeken kívül bérletek.


Vásároljon mobiltelefonnal közlekedési mobiljegyet, akár közvetlenül a jármű indulása előtt! A „Közlekedési Mobiljegy” alkalmazással egyszerűen, . BKK bérletvásárlás menetjegyek és bérletek országos és helyi buszjáratokra. GPS helymeghatározás segít a parkolózóna kiválasztásban, de manuálisan is . Tatabánya Város helyi járati közlekedésére további értékesítő helyek.


Menet- és bérletjegy értékesítő automaták: Tatabánya autóbusz-állomás, Tatabánya, . Közeleg a tanév kezdete, érdemes időben megvásárolni a bérletet. Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amivel kiváltja az árusító helyeket. Amennyiben napos bérletet kíván vásárolni , a bérlet érvényességének első.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.