2017. június 6., kedd

Mfw67440 propower húsdaráló

Csak a megfelelő pengét kell kiválasztania, és már kezdheti is a szeletelést , reszelést és aprítást! Próbálja ki, mennyire gyorsan, tisztán és kényelmesen, . Multifunkcionális reszelő és szeletelő : Zöldség- és gyümölcssaláta néhány perc alatt! Ebbe a segédeszközbe biztosan azonnal beleszeret majd. Starlyf Fast Heater elektromos hősugárzó Részletes. Mit érdemes választani?


Mfw67440 propower húsdaráló

TRS zöldség szeletelő. V – kW 480x300x3mm. Olcsó új eladó és használt Moulinex elektromos reszelő. Fresh Express Plus Moulinex. Szeletelő , durva és elektromos reszelő.


A sokoldalú aprító és szeletelő ! Nagyobb változatosság az vágókúppal: vékonyra és vastagra aprítás, szeletelés , reszelés és hullámos vágás. Elektromos élelmiszer szeletelő gyömölcsre és zöldségre - modern. SinBo ELEKTROMOS ZÖLDSÉGAPRÍTÓ funkciós ZÖLDSÉGSZELETELŐ TARTOZÉKKAL ZÖLDSÉG SZELETELŐ APRÍTÓ RESZELŐ GÉ.


Mfw67440 propower húsdaráló

Alkalmas szeleteléshez, reszeléshez , juliennere vágáshoz, kockázáshoz. A legolcsóbb 4Ft. Rozsdamentes acél automata adagoló.


Az étellel érintkező részek . Olcsó eladó új és használt elektromos krumpli reszelő. Reszelők , szeletelők. Domo DO521S elektromos konyhai szeletelő. Aprító, szeletelő , daráló.


Mfw67440 propower húsdaráló

LOUIS TELLIER RTFszarvasgomba reszelő. Ipari zöldségszeletelő , zöldség aprító és reszelőgép egy olyan többfunkciós. Válogass a Jófogás. A nagykonyhai gép webshopunk ipari zöldségszeletelő választéka jó áron és . De ha ilyenre most nem tudsz beruházni, vagy csak 2-személyre főzöl, akkor ajánlok egy olyan kézi mixert, aminek van szeletelő , reszelő betétje is.


Finom reszelő , durva reszelő , burgonyareszelő és finom szeletelő , a daráló kúp vágáshoz, reszeléshez vagy kaparáshoz. Az elektromos zöldségszeletelő . Cserélhető szeletelő betétek (vastag és vékony szeleteléshez) és reszelő betétek. Elektronikus fordulatszám-szabályozás, Dagasztóvilla tésztaleválasztóval, . A zöldségszeletelő rész . A hámozó, szeletelő és díszítő készlet rozsdamentes acél pengékkel készült. A készlet tartalmaz egy hámozókést és egy konyhai reszelő kiegészítőt.


Mfw67440 propower húsdaráló

Teljesítmény, 1Watt. Egyéb tulajdonság. JELLEMZŐK: Speciális zöldség-gyümölcs szeletelő és reszelő darab cserélhető . CL Bistro Megnevezés: zöldségfeldolgozó- és sajtreszelő gép Funkciók: szeletelés , hullámos szeletelés , reszelés (zöldségek és sajt, mák nem!), julienne,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.