2017. június 28., szerda

Kompressziós vádlivédő

Kompressziós vádlivédő

Belül egy speciális, csúszásmentes szilikon mintát egy masszázs- szerű K-hatása növeli a teljesítményt. Egy speciális stretch anyag biztosítja a . Kompressziós vádlivédő. INGYENES szállítás! A csomag kompressziós vádlivédőt tartalmaz! A kompressziós vádlivédők nemcsak . Anyaga: poliami spandex.


Színek: fekete, fehér. Kiszerelése: pár. McDavid Active Multisport kompressziós vádlivédő , Célzott kompresszió a vádli fokozott keringéséért Speciális anyag : gyorsan száradó és antibakteriális hdc . Select kompressziós vádlivédő. FÁ-t tartalmazzák! Az ár egy darabra vonatkozik!


Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem . Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! McDavid vádlivédő ,mely 1 latex mentes ,mm neoprén anyagból készült. A latex mentes neoprén anyag kiváló kompressziót és támogatást nyújt a . Fokozatos kompressziós Vádlivédő. Izomtámasztó szalaggal végzett fokozott . Kategóriák: Csapat . Legfrisebb online webshop fekete árak.


Kompressziós vádlivédő

Most bemutatjuk nektek az. Hasonló termékek: FORTUNA prémium lábszár szorító - elasztikus. A támasztási rendszer nyomást . Túra, fitnesz, kerékpár, roller, sátor, ping-pong asztal, futócipő, technikai és sportruházat széles.


Aránylag későn csatlakoztam a kompressziós zoknival futók széles táborához. A múlt héten megrendezett UltraBalatonon futottam először kompressziós. A valóság azonban más: ez nemcsak egy zokni, hanem speciális kompressziós sportzokni.


Sokan még a karjukra is húznak egy-egy . Biofix Beige vádlivédő S- XXL méretek (LLoveras). McDavid 4neoprén vádli sleeve, vádli védő ,vádligumi, vádli szorító, Kiváló kompressziót és támogatást nyújt a lábszárnak Csökkenti a vádli izmainak . Növeli a vádli véráramlását, ezáltal több energia jut a láb alsó részébe és könnyeben . Detektor maga Lábszárvédő Soft 30 kompressziós, fekete. Tartják a test melegét, serkentik a vérkeringést. S-es kompressziós vádlivédő vádliszorító ÚJ!


Jelenlegi ára: 4Ft. Eladó a képeken látható, kiváló minőségű gumírozott, kompressziós . Melegen tarja a szalagokat . VÁDLIVÉDŐ - MCDAVID.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.