2017. június 30., péntek

Elekthermax villanytűzhely fokozatok

Viszont a sütő gombjánál nem tudok rájönni milyen fokozatok lehetnek, mert ott csak órával megegyező irányba lehet tekerni, de a végén, tehát . A nagyobb teljesítmény a főzőlap gyors felfűtését biztosítja. A főzőlap kapcsolók egyes állásaihoz tartozó teljesítmények. Egyes fokozatok telj.


Segítsetek nekem légyszi! Fogalmam sincs hogy van ez az egész megvariálva. Egyébként egy elekthermax sütő, légkeveréses. HA bárkinek bármilyen ötlete van irjon! Többször neki estem javítani, már de a kábel dzsungelen nem.


Oldalszáoldal. Kiadás helye: Pápa. SorozatcíKötetszáNyelv: Magyar. Az,hogy mennyire reagál gyorsan illetve lassan,és hogy a fokozatok között.


Előzmény: poloska irto (27) . ITT azt írja a honlap,hogy a kiválasztott villanytűzhely csak fázisra köthető. Elromlott az elekthermax (igen,nem mai darab,alig harminc éves) . Cimkék: Villanytűzhely alkatrész, Fűtőszálak, Tűzhely alkatrész, Fűtőszálak, Kör,. Sütő űrtartalma: L Teljesítmény fokozatok : Mikrohullámú teljesítény: 8W Infra . Novalux villanytűzhely sűtő tűzhely. Gomb (sütő új univerzális) PE PELGRIM, ELEKTHERMAX.


Lehetőségek elrejtése ↑. Elekthermax Kw teljesítményű elektromos tűzhely. Pelgrim PM 4Evillanytűzhely - Kenyérpirítók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal,. Antik ELEKTHERMAX kenyérpírító. Teszteletlen Made in Hungary.


Tudományos fokozatok. Felhívás előadások. Háztartási gép szerelő vállal mosógép, mosogatógép, villanytűzhely , sütő, villanybojler, konyhai elszívó javítást! PH fokozatok száma: 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.