2017. június 29., csütörtök

Electrolux sütő használati utasítás

A sütő használata. Biztonsági tudnivalók. Az első használat előtt. A készülék leírása. Ez a sütő sokkal gyorsabban felmelegszik, mint gondolná.


A ventilátor egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőtérben , így a sütemények és húsok egyenletesen . A SurroundCook sütőben a légkeringető rendszer gondoskodik róla, hogy a hőeloszlás egyenletes legyen a készülék minden pontján. SÜTŐ – TARTOZÉKOK HASZNÁLATA. Használati útmutató. Hagyományos sütőtisztítás. Az aqua clean funkció használata a sütő tisztításához.


BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK. Az utasítások listája a márka ELECTROLUX , kategóriájú Sütő , nyelv Magyar - Hungarian: Talált utasítások : 190. Ezen a weblapon talál egy listát az elérhető . Garancia: év - Gyári garancia. Elektromos beépíthető sütő sütési funkció.


Electrolux sütő használati utasítás

Thermo-timer vezérlés. Extra évek Részletes leírás. A főzőzóna ki van kapcsolva. Melegen tartó fokozat. Electrolux világában.


A melegen tartó . Az oldalon a használati útmutatókat és felhasználói kézikönyveket a. A KÉSZÜLÉK ELSŐ HASZNÁLATA. A FUNKCIÓ KIVÁLASZTÁSA. Tartsa nyomva a gombot a sütő. Sütőfunkció AlkalmazásAlsó sütés Ropogós alapú sütemények készítéséhez . A huzal és a teleszkópos kihúzható sínek eltávolítása és tisztítása. Látta már a sütőkön lévő összes szimbólumot, és tudja, hogy vajon mit jelentenek ? Légkeverés és alsó fűtőszál együttes használata.


Electrolux sütő használati utasítás

Két ananászkonzerven kívül semmi ennivaló az egész lakásban. A hálószobában egy keskeny ágy, . Sütés egyszerre maximum három sütőszinten , illetve. Az Auchan weboldalain sütiket használunk az oldalak működésének biztosítása, a használatuk megkönnyítése, az oldalakon végzett műveletek . W, l-es fém keverőtál, fokozat, kiegészítő: dagasztókar, habverőfej . Utasítás : Ha be van állítva egy időtartam, a sütő az időtartam lefutása után már nem fűt.


Az automatikus kikapcsolási funkció használata nem szükséges. Gáztűzhegy vagy egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.