2017. június 7., szerda

Bmw 520i e39 fogyasztás

Bmw 520i e39 fogyasztás

Fogyasztás , gyorsulás- és sebességadatok . Na de mi van, ha jó . Az M54Bmotorról sokan sokfélét állítanak. Egyesek szerint túl kevés a korabeli 5-ös széria mozgatásához. Feltöltötte: Totalcar. Van egy magyar Eklub az interneten, ha komolyan érdekel valakit a típus, ott sok mindent. Szerviztapasztalat, (5), Átlagfogyasztás , l. A leírás sok olyan információt tartalmaz, mely sokunknak evidens, de szóljon ez a leírás azoknak, akik ezen információkkal nem . A szedánok alapmodelljét 520i -nak tekintik.


Bmw 520i e39 fogyasztás

Ugyanazzal a motorral volt felszerelve, fogyasztása liter volt a városban, liter az autópályán. Nagyon népszerűek Oroszországban és a . BMW 520i Limousine. A kollekció két baráté, akik jó ideje vadásztak egy mutatós E-es Ötösre, ám. Vagyis ha a motor olajat fogyaszt , és el akarja késleltetni a javítási eljárást, maximális. Valakitol megkerdeztem hogy hany lovas 530i emeg 530d meg ilyenek is linkelt.


A szívómotor két olajfogyasztást okozó nyűgjét szinte mindenki ismeri: az olaj. Diagnosztika a műszerfal segítségével 2. Nézd át a Bmw típuslistánk, figyeld a tuning módszert, nézz referencia videókat, szakcikkeket. Lássuk a tiédben.


Bmw 520i e39 fogyasztás

A benzinesnek csapnivalóan magas a fajlagos fogyasztása a fent említett tartományban. Ja és nem olyan minőségi az autó mint régen volt az emeg az e, meg már visszatértek az f10-nél a helyes irányba. Még az 520i -t sem ajánlom.


De ez csak egy terv. Kattintson és nézzen körül. Ami az F10-et illeti, a konfiguráció szempontjából legközelebb az 520i -es sorozatú, 1. Nos, leginkább a motor túlzott olajvágya, magas üzemanyag- fogyasztás és. Motor literes, két. W - ban és LE -ben.


ID8Gd… Bartalis Péter. Az 520i kézi váltóval megfelelő karbantartás mellett örök életű, az 523i . Válogass a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.