2017. május 31., szerda

Fúrószár betonhoz

A mm átmérőjű LUX-TOOLS keményfém betonfúrószár ütvefúrókhoz és kalapácsfúrókhoz is alkalmas, speciális fúrószár falazatok, beton , természetes és. SDS-Plus betonfúró. Vídia vagy más keményfémlapka van belehegesztve a végére.


Fúrószár betonhoz

Kerti gépek, kéziszerszámok, elektromos szerszámok hatalmas választékban. Válasszon a(z) MILWAUKEE SZERSZÁMOK KIEGÉSZÍTŐK, TARTOZÉKOK FÚRÓSZÁRAK FÚRÓSZÁR BETONHOZ termékcsoport termékeiből a(z) . Fúrószárak falazat és beton fúrásához. Fúroszárak falhoz, betonhoz és kőfúráshoz.


Kiemelt ajánlatok. BETON FÚRÓSZÁR 6X60X100MM, D:5MM és még 5termék közül választhat a kategóriában. Minőségi tartozékok a hosszú élettartamért, döntsön . Ideális betonhoz , falazathoz és természetes kőhöz való munkálatok során. Modern termikus folyamatok alkalmazásának és a speciális felületkialakításának.


Fúrószár betonhoz

Kosárba rakom a terméket. Ezek falazat és beton fúrásához használhatók ütvefúróval vagy fúrókalapáccsal (beton fúrásához fúrókalapács szükséges). Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! A kép illusztráció! Gazdafi Electronic Villamossági Kis és Nagykereskedés.


Betonfúró és véső. Fúró betonhoz , természetes kőhöz és egyéb kemény anyagokhoz. Rendezés: Alapértelmezett . A speciális élű kivitele tartós . Kőzet fúró szárak. Kimondottan kő anyagok, tégla, terméskő, beton , esetleg ytong fúrására.


Fúrószár betonhoz

Ft Egységár: 318. Alkalmazási területek: betonhoz , klinkertéglához, kőzethez és . KWB STANDARD TCT hengeres fúrószár készlet beton , tégla, ytong, kő 5db. Barkács, szerszám.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. KódszáGQ40-AB- . Csomagolási egység: db. CikkszáSzállítási idő: megjegyzem. ELECTRO PROFEEL BT.


Fúrószár betonhoz

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webes áruházunk használatával Ön jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információk a . Regisztráljon, hogy elsőként értékelhesse a terméket!


Raktárkészlet: Raktáron. Termék hozzáadva! Kedvencek megtekintése. A termék már hozzá lett adva! Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso.


MASTER-MIX fúrókészlet fémhez, fához, betonhoz , részes a HSS-R fémfúrók,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.