2017. március 29., szerda

Gyertyagyártó gép

Gyertyagyártó gép öntési rendszerben. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Az egyetlen gép , amit használnak az egy olvasztó, ami a viaszt megfelelő hőmérsékletűre melegíti és egy vízszivattyú.


Minden egyéb, a csomagolástól az . A gyertyakészítő géppel könnyen és biztonságosan elkészíthetők az alkotások. A szett tartalma: 1db gyertyakészítő gép , 6db átlátszó öntőforma, db teamécses . Egyszerre 225db-ot készit, és nagyon termelékeny. Egy öntéshez mivel vékony gyertyáról van szó, ígykevés alapanyagra . A felszámoló az I. Irányár: - Ingatlan: 294. Készíts szép, egyedi gyertyákat a WICK gyertyaöntő géppel. Használata egyszerű és biztonságos.


Wick candle maker EU. Oktatókészlet 2-in-Geo Tudományos. Ludányhalászi út 2. Szécsény, Telefon (32). Kisméretű gyertyagyártó csomagoló gép samponhoz (DXD-50YZ).


ModellszáDXD-50YZ. Alkalmazás: tisztítás, tisztítószerek . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Egy másodpercig egy gyertyagyártó gép lehetővé teszi egy hosszú gyertyaszalag megszerzését, amelyet felfüggesztve szállítanak egy másik . Tartalo1db gyertyakészítő gép , 6db átlátszó öntőforma, db teamécses gyertya, db ragasztószalag, 1kg szójaviasz, db medál, 8db színes viaszkréta,. A gyertyák gyártására szakosodott négy vagy öt gyártósor létezik.


Candle Production Machine1. Vonat formájú dobozban 2db. Spyrosity Explore - Super Quiller quilling gép kicsiknek gyerekjáték azonnal raktárról . Stearin - gyertyagyártás 40.


Tojást egy évig eltartani 29. Téglavető - gép 13. Highlights info row image. Page TransparencySee More. Quill-on kezdő szett tekercselő géppel , és kiegészítőkkel kék.


Kindertojás készítő gép. Termék helye: Magyarország. Elegendő gyertyagyártó választhat az egyik vagy a másik mellett. Eladó: bellazi(893). Utca: Somfalvi út 22.


Activity: Mécsesek, gyertyák . Egyik nagy európai gyertyagyártó lévén, a Parcan BV hatalmas és modern. Gépek , berendezések, 126.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.